De Totalen

De tabel op dit scherm toont de Totalen en van hun analyse zoals die aan de leerlingen wordt getoond. Als er cijfers in de lijst ontbreken is het mogelijk "om terug te gaan en" deze toe te voegen. In feite zijn er twee aanpassingen aan de Totalen mogelijk.

  1. Als het cijfer van de leraar nog moet worden toegevoegd, dan kan de taak nog een cijfer worden gegeven door naar het scherm "Taakbeheer" te gaan en op de fase "Leerling bijdrage en evaluatie" te klikken. Om het even welke bijdrage kan daar worden gequoteerd. Zodra je klaar bent breng je de taak terug naar Fase 3 en bereken de totalen opnieuw. Op een dezelfde manier kan om het even welke beoordeling die nog geen cijfer gekregen heeft vanuit het scherm van het taakbeheer worden gequoteerd.
  2. Als je een andere wegingsregeling wenst te gebruiken, dan moet de taak terug naar Fase 3 gebracht worden, waarna je klikt op de link "Berekening van de totalen" en je de nieuwe weging kunt inbrengen. Nadat de cijfers herberekend zijn, breng je de taak terug naar Fase 4 om de nieuwe cijfers te tonen.

Index helpbestanden